Xtra Digital Logo

Accountmanager Digitaal Reclamebureau...

Wij zoeken een ervaren Accountmanager met enige jaren ervaring bij een online marketing- of reclamebureau.

Als accountmanager sta je in voor de uitbouw en versterking van onze klantenportefeuille in de automotive, retail, leisure en dienstverlening voor de Benelux. Je zorgt voor een actief beheer en groei van diverse accounts van middelgrote tot grote projecten (presales, sales en account management).

Je volgt de trends en evoluties binnen de digitale- en social media wereld op de voet en vertaalt die inzichten moeiteloos naar nieuwe kansen voor klanten en prospects. Je voert gerichte behoefteanalyses bij de klant en volgt klantentevredenheid op, rekening houdend met je targets.

Je kunt je inleven in social media strategieën en campagnes met oog voor impact, resultaat en duurzaamheid en zet het framework op voor analyse, rapportering en presentatie van behaalde resultaten zowel intern als bij klanten.

Je volgt klantenrelaties, budgetten, social media trajecten en campagnes op en werkt hierbij nauw samen met het creatieve team. Maar bovenal weet je ervoor te zorgen dat onze klanten van je gaan houden.

 

Profiel

Je hebt minimaal 2 jaar digitale ervaring als accountmanager in een agency, marketingteam, PR- of communicatiebureau en kan omgaan met een snel veranderende digitale wereld. Je drukt je feilloos uit in Nederlands en Engels (gesproken en geschreven), en bent minimaal ervaren met Frans.

Professionele kennis van en ervaring met digitale communicatie en sociale netwerken is een must. Goed strategisch inzicht en gevoel voor lange termijn denken zijn je niet vreemd. Je bent assertief, pro-actief, flexibel, klantgericht en communicatief ingesteld.

Je getuigt van een flinke dosis sociale vaardigheden en bent discreet waar nodig. Je bent positief ingesteld en een plezier om mee te werken. Je coacht en leert waar nodig. Je weet je in te passen in de resultaatgerichte structuur van Xtra Digital Agency en vindt daar je eigen plaats. Je hebt de wil om je ergens in vast te bijten en niet zomaar los te laten.


Bedrijfsprofiel


Xtra Digital Agency is een full service online marketing en social media agency werkzaam in de Benelux. Bij Xtra vind je marketing- en social media experts die meer uit een merk, product en budget halen. Een marketingbureau dat het verschil maakt op het gebied van online strategie, creatie/concept, design, uitvoering en techniek.

Onze opdrachtgevers zijn fabrikanten, handelsondernemingen en bedrijven die producten en diensten leveren voor de Automotive; DHZ, Retail; Leisure; Opleidingen, Werving & Selectie en dienstverlening.

Ons doel? De expert blijven op het gebied van online marketing en social media. 
We focussen op imago, beleving, kwaliteit en resultaat.

 

XTRA Aanbod

Wie bieden een full-time job in ons kantoor te Breda. Op slechts enkele minuten van het treinstation van Breda  en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, fiets en auto. Je komt terecht in een jonge dynamische werkomgeving met een goede werksfeer. Daarnaast biedt de functie mogelijkheden voor eigen inbreng en geven we je de kans om jezelf verder te ontwikkelen​.

- Salaris marktconform naar ervaring
- Full time dienstverband
- 23 vakantiedagen
- Reiskostenvergoeding
- Gezellige vrijdagmiddag borrels
- Leerzame en flexibele werkomgeving

 

XTRA CONTACT

Interesse? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar chris@xtradigital.com
of bel naar 076 76 76 305.

Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands