Xtra Digital Logo

CREATIEF BUREAU

Wij zijn een digitaal design bureau en geloven In de kracht van merken. Wij bouwen en creëren merken omdat wij geloven in het maken van zaken die groter lijken dan ze zijn. Onze denkwijze is; groter dan >

Wij creëren een sterke merkbeleving over verschillende digitale platformen, onthullen de unieke eigenschappen van een merk door het ontwikkelen van een digitale strategie en verbinden deze aan bestaande en nieuwe klanten

 

DESIGN & MERKINDENTITEIT

Xtra Digital creëert een sterke en opvallende identiteit in relatie tot de unieke eigenschappen van uw merk. Het design toont daarbij de persoonlijkheid van uw merk, verbindt prospects en helpt bij het ontwikkelen van merkentrouw.

Xtra heeft ‘de alles in huis expertise’ van een full service reclame – en internetbureau voor het ontwikkelen van; een digitale strategie, merkidentiteit, conceptontwikkeling, copy, design, webdesign, webontwikkeling, e-commerce, mobiele apps, social media marketing en retail design.

 

LOGO & HUISSTIJL

Een merk is meer dan een logo. Een merk moet communiceren waar het voor staat, wat het voor u kan betekenen. Wij vertalen dit naar een sterke merkidentiteit die dichtbij de doelgroep(en) staat door authenticiteit, stijl en merkbeleving. Hierbij wordt ook naar positionering en verkoopdoelstellingen gekeken.

CONTENT IS KING.

Vertel een verhaal over het merk. Een verhaal dat in delen kan worden verteld. Xtra brengt het verhaal tot leven als tv-spots, online video’s, via blogs, sociale media, web portals en online ads. Met meetbare resultaten en duidelijke call to actions die resulteren in hoge conversies, c.q. nieuwe leads, die leiden naar meer verkopen.

Het creatieve team van Xtra is goed opgeleid in de traditionele disciplines van branding en grafisch ontwerp. Echter, ook in interactive design en user experience om te kunnen communiceren met de moderne consument.

Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands