Xtra Digital Logo

ZOEKMACHINE MARKETING BUREAU

Maak een afspraak met een SEO expert!

Dienstverlening

Xtra heeft als full service digital agency alle benodigde kennis in huis, om de professionele dienstverlener te ondersteunen in het uitbouwen en uitbreiden van zijn of haar bedrijf.

De basis van onze dienstverlening is de website. De architectuur is zodanig opgezet, dat de vindbaarheid in de meest gangbare zoekmachines, Google heeft een marktaandeel van 93 % in Nederland, optimaal is en als ons zoekmachine optimalisatie programma (SEO) geïntegreerd wordt, is een hoge ranking gedurende een langere periode het resultaat.

Wij verzorgen de content van de website, die u zelf door een gebruikersvriendelijk content managementsysteem verder actueel kunt houden.

Elke dienstverlener wil de actuele ontwikkelingen in het eigen vakgebied zo snel mogelijk met zijn klanten en doelgroepen delen, met het CMS van Xtra is dit razendsnel online te zetten. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Vrijwel elk bedrijf en elke dienstverlener overweegt de Social Media in te zetten in de communicatie en de acties of heeft dit al gedaan. Wij maken uw Social Media campagne tot een succes, onze 15 jaar ervaring op dit gebied laat zich nog het beste vergelijken met de 100 jaar ervaring van Philips op het gebied van verlichting. Elke actie die u in wilt zetten kunnen wij verder door een uitgekiende digitale strategie tot een uiterst waardevol instrument voor uw bedrijf maken.

Speciaal voor de professionele dienstverlener hebben wij een toepassing ontwikkeld, die interactief met de klant op persoonlijk niveau mogelijk maakt. U kunt uw cliënt gratis informeren, maar ook tegen betaling een langer consult houden. Daarmee is de communicatie met de cliënt veel persoonlijker dan per mail en bent u in staat om uw totale pakket aan dienstverlening aan hem of haar voor te houden.
Uw website wordt zo een weboffice, waarmee u uw bedrijf uitbouwt, maar waarmee u ook veel kosten kunt besparen.

De aanpak van Xtra is toepasbaar voor vrijwel alle vormen van dienstverlening, wij noemen er echter een aantal:

    •    Advocaten
    •    Notarissen
    •    Accountants
    •    Administratiekantoren
    •    Medische beroepen
    •    Paramedische beroepen
    •    Consultants
    •    Interim managers

Voor vrijwel elke vorm van dienstverlening kunnen wij een passende weboffice bouwen.

Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands