Xtra Digital Logo

ONLINE BROCHURES?

Vraag online brochure aan!

INTERACTIVE MAGAZINE OF ONLINE MAGAZINE?

Xta introduceert LayarCreator voor interactieve tijdschriften en kranten. Verschillende tijdschriften, waaronder LINDA, bevatten multimediale content die u kunt bekijken door uw iPhone met de appLayar op de pagina te richten. De nieuwe web-applicatieLayarCreator maakt het mogelijk om zelf dit soort multimediale content te creëren voor een eigen tijdschrift, krant of andere uitgave.

Door een afbeelding of PDF-bestand van een pagina te importeren in LayarCreator, kunt u aangeven wat er precies moet verschijnen wanneer een Layar-gebruiker zijn iPhone-camera op het blad richt. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld knoppen naar websites of video’s tonen bovenop het magazine.


QR CODES

Verpakkingen, advertenties en schapkaarten kunnen worden voorzien van een QR-code. Deze QR-code kan na het scannen met een mobiele telefoon de gebruiker leiden naar een website (pagina), online video, online actie, SMS, telefoonnummer, of stukje tekst van 250 karakters. Handig als u gelijk de gebruiksaanwijzing wilt geven middels een video of meer informatie over het product wilt geven.

 

ONLINE MAGAZINE MOTODRIVE

Voor MotoDrive wordt  4 x per jaar een online magazine vervaardigd. Het e magazine wordt per e-mail verzonden en is ook online te bekijken op de community www.motodrive.tv