Xtra Digital Logo

OUR MISSION

Xtra Digital Agency creates interactivity for web, mobile and the physical world.

E-MAIL MARKETING

Maak van bezoekers prospects. Door het aanvragen van online brochures middels e-mail adres, naam en mobiel telefoonnummer bouwt u een database van prospects. Niet downloaden maar mailen zorgt voor meer interactie!

 

DATABASE MARKETING

E-mail marketing begint met het aanleggen van een mailinglist waarbij prospects en klanten zich kunnen registreren middels een contactformulier op de site. Echter, dat kan ook op het punt van verkoop. Een andere methode is bij aftersales, waarbij klanten worden geregistreerd voor leveringen en garanties. Daarnaast kunnen we prospects interesseren om per e-mail informatie aan te vragen om zo een mailinglijst te genereren.

 

E-MAIL TEMPLATES, ONLINE BROCHURES, E MAGAZINES

Het is zeker niet de bedoeling om prospects en klanten met (opt-in) e-mail adressen wekelijks te spammen maar om ze maandelijks nieuws met betrekking tot hun interesse gebieden te verstrekken middels een nieuwsbrief of nog beter met een online en interactief magazine of brochure. Database management is hierbij zeer belangrijk. Hierdoor verhoogt u de klantenbinding en traffic naar uw website door links op te nemen die direct doorlinken naar specifieke producten of diensten. Xtra beschikt over een mailinglist manager waarbij nieuwsbrieven als HTML en/of  online brochures, e-magazines per e-mail kunnen worden verstuurd.

 

NEW XTRA MAILINGLIST MANAGER

Een webapplicatie waarmee  eenvoudig nieuwsbrieven kunnen worden verstuurd. U kunt kiezen uit een aantal maatwerk templates, die voorzien kunnen worden van content, foto’s en links. Het is een zeer gebruiksvriendelijk e-mail systeem. Men kiest een template, maakt een titel en onderwerp aan en  plaatst vervolgens de tekst, foto’s en links naar de desbetreffende website of sociale media.

U kunt een voorbeeld van de e-mail bekijken, een test mail naar uzelf versturen of de nieuwsbrief nog even opslaan als concept. Kiest u voor direct versturen dan selecteert u vervolgens een adressenlijst en druk op de button verstuur. Eenvoudig en effectief, want u kunt vervolgens ook zien wie de e-mail heeft gelezen. De ontvangers van de e-mail kunnen zich ook afmelden, of de e-mail in de browser bekijken. Daarnaast kunt u de e-mail ook klaar zetten om op een later tijdstip te versturen of de e-mail naar 1 ontvanger te sturen. 

De Xtra MailingList Manager kan aan individuele wensen worden aangepast.

Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands