Xtra Digital Logo

We believe in the power of brands

Digital Agency Benelux

Bij Xtra vindt u online marketing- en social media experts die meer uit uw merk, product en budget halen. Een digitaal reclamebureau die het verschil maakt op het gebied van online strategie, creatie, design en techniek.

ONZE EXPERTISES  >
Online marketing

Met Xtra haalt  u meer uit uw reclamebudget, u wordt een merk, u krijgt bekendheid, distributie en snel klanten die producten of diensten gaan afnemen. Het marktaandeel zal groeien en de winst zal toenemen.

ONLINE MARKETING  >
Facebook marketing

Succesvol zijn op social media vereist een team van specialisten op het gebied van content & strategie, design, videomakers, analisten, de juiste software om bestaande klanten te binden en nieuwe klanten te vinden.

SOCIAL MEDIA  >
Design & Websites

Xtra is gespecialiseerd in interactief design, webdesign, responsive websites en webshops conform de nieuwste SEO technieken. Marketing machines die traffic realiseren en leads omzetten in conversies (meer verkopen).

WEB DEVELOPMENT  >
PORTFOLIO
Flexibility Groep
Flexibility Groep
CASA
CASA
Retail
Motodrive magazine
Motodrive magazine
Automotive
NIEUWS
Haceka

Voor Haceka gaat Xtra een nieuwe webapplicatie bouwen voor de mooiste accessoires in badkamer en het toilet. Haceka is totaalleverancier van badkamermeubels, badkamer accessoires en design radiatoren in verschillende designs.

Lees meer >
Stichting SWAB

Voor de Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid (SWAB) gaat Xtra een nieuwe webapllicatie bouwen om de belangrijkste ziekenhuizen in Nederland te voorzien van informatie voor het bestrijden en het voorkomen van infectieziekten.

Lees meer >

vraag de SOCIAL MEDIA BROCHURE aan