Xtra Digital Logo


WE OFFER THE BEST HUMAN SKILLS

Full service internetbureau.

Voor een goede vindbaarheid heeft u een content rijke website een goede site architectuur nodig. Daarnaast een interactief webdesign die de bezoeker in 3 seconden kan verleiden om verder te klikken, waarbij de klantbeleving centraal dient te staan. U site moet bovenal vindbaar zijn conform de laatste SEO technieken, beschikken over relevante keywords en content.


ONZE ONLINE  MARKETING STRATEGIE...

Na goed geluisterd te hebben, doen we research, kijken naar uw business model, het gewenste imago met daaraan gekoppeld de gewenste klantbeleving. Na een grondige inventarisatie ontwikkelen wij in overleg met u een digitale strategie voor uw bedrijf, product of dienst. Welke wij uiteindelijk (inclusief de techniek) volledig in eigen huis uitwerken. Dat maakt van ons een uniek full service digitaal reclamebureau, een Team-Player met focus op omzet en resultaat. De te nemen stappen voor uw online strategie.

 

DISPLAY ADVERTISING & VIDEO ADVERTISING.

Het ontwerpen van een bekroonde website is niet genoeg. Uw site moet ook bekend worden gemaakt c.q. de potentiële bezoekers zullen moeten weten dat u bestaat. Onze internet marketing optimalisatie en diensten omvat de integratie van gericht verkeer en verleidingstechnieken / tactieken die essentieel zijn voor het succes van uw website, webshop of community. Hiervoor gebruikt Xtra een combinatie van SEO en SEA technieken.

 

SOCIAL MEDIA MARKETING.

Zonder slimme marketing, zal elke goede website mislukken. Xtra is een Digital Agency die zich specifiek richt op commercieel succes, door het inzetten van internet marketing optimalisatie via website en interactief design, zoekmachine adverteren, pay-per-click, zoekmachine marketing, analytics, conversie optimalisatie en social media advertising. Waarbij het gewenste imago en klantbeleving centraal staan om uw merk aantrekkelijk te maken en te houden bij uw klanten / afnemers.

Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands