Xtra Digital Logo


INTERNETBUREAU

Voor meer online succes.

Digital agency voor de Benelux?

Xtra Digital Agency is het nieuwe digitale Benelux bureau van de toekomst en beschikt over een grote kennis van de ‘Digital Space’ om uw merk, product of dienst in de nieuwe digitale wereld succesvol te maken. Wij luisteren graag naar uw case!

 

INTERNETBUREAU VOOR DIGITALE MARKETING.

Internet marketing begint met research, het bepalen van de marketingdoelstellingen en het vinden van de juiste niches. Xtra analyseert de online vraag, inventariseert de concurrentie en vindt de niches voor meer online marketing succes. Vervolgens wordt er een idee ontwikkeld gebaseerd op image, innovatie en klantbeleving. Los van de discussie of het een digitaal of een traditioneel idee moet zijn; een slim idee blijft een slim idee.

Xtra gelooft in de kracht van een merk en consistente uitingen die uiteindelijk gedragen worden door de sociale media. Processen zoals; strategisch denken, brainstormen, definiëren of differentiëren van klanten staan hierbij centraal om een goede online campagne te ontwikkelen.

 

ONLINE MARKETING & SMART DESIGN?

Wij als Xtra innoveren. Wellicht is dat de reden waarom we zeer gekwalificeerde interactive designers, ingenieurs, online marketing en SEO specialisten in huis hebben. Online marketing evolueert en het vinden van nieuwe wegen, hogere rankings en conversies zit in onze genen. Wij vinden altijd de juiste oplossing door het juiste design en interacties met onze doelgroepen. Wij noemen dit Smart design, simpel en doeltreffend in communicatie, interactie en engagement. Met als doelstelling om de bezoeker in 3 seconden te verleiden om verder te klikken, waarbij de klantbeleving centraal blijft staan.

 

XTRA IS ÉÉN VAN DE TOP 100 SEO SPECIALISTEN IN DE WERELD.

De webapplicaties van onze webdevelopers blinken uit in vindbaarheid en zijn door een uiterst eenvoudig CMS zelf eenvoudig aan te passen. Echter, voor een goede vindbaarheid heeft u ook een content rijke website en een goede site architectuur nodig. U site moet bovenal vindbaar zijn conform de laatste SEO technieken, beschikken over de juiste en relevante zoekwoorden en content. Xtra behoort tot één van de top 100 SEO specialisten in de wereld. Op het gebied van SEO heeft Xtra namelijk een samenwerking met de top 100 SEO veteranen in de wereld, waarbij de laatste SEO technieken worden ontwikkeld en de ervaringen, resultaten en SEO technieken met elkaar gedeeld.

GOOGLE ADWORDS, DISPLAY, RETARGETING EN VIDEO ADVERTISING.

Het ontwerpen van een bekroonde website is niet genoeg. Uw site moet ook bekend worden gemaakt c.q. de potentiële bezoekers zullen moeten weten dat u bestaat. Onze internet marketing optimalisatie diensten omvat de integratie van website traffic en verleidingstechnieken/tactieken die essentieel zijn voor het succes van uw website, webshop of community. Hiervoor gebruikt Xtra Digital een combinatie van SEO en SEA technieken.

SOCIAL MEDIA MARKETING EN ADVERTISING.

Zonder slimme marketing, zal elke goede website mislukken. Xtra is een digitaal reclamebureau dat zich richt op commercieel succes, door het inzetten van internet marketing optimalisatie, interactief design, webdevelopment, SEO copywriting, zoekmachine adverteren, pay-per-click, zoekmachine marketing, analytics, conversie optimalisatie en social media advertising.  Hierbij staat het gewenste imago en klantbeleving centraal om zo uw merk aantrekkelijker te maken en te houden.
Hoe Xtra Digital werkt?


Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands