Xtra Digital Logo

XTRA UPDATES

Haceka

13/04/2019     Development / Design / Retail

Voor Haceka gaat Xtra een nieuwe webapplicatie bouwen voor de mooiste accessoires in badkamer en het toilet. Haceka is totaalleverancier van badkamermeubels, badkamer accessoires en design radiatoren in verschillende designs.Nieuwe website SWAB

13/04/2019     Development / Design

De nieuwe ontwikkelde website swab.nl bindt de strijd aan tegen het coronavirus. Specialisten, Huisartsen en verplegend personeel worden op de hoogte gehouden door de laatste ontwikkelingen. Het CIb (RIVM) in samenwerking met SWAB hebben een voorlopig document met medicamenteuze behandelopties samengesteld, om de strijd zo goed mogelijk aan te kunnen gaan tegen het coronavirus.

Nieuwe website SWAB
Nieuwe Facebook plugin
Nieuwe Facebook plugin

13/04/2015     Design

De Facebook Like Box gaat verdwijnen. De Facebook Like box wordt aangepast. Hiervoor heeft Facebook een nieuwe plugin ontwikkeld: De Facebook Page Plugin.

Voor degenen die niet weten wat de Facebook Like Box is: deze heb je ongetwijfeld wel eens gezien want deze gratis plugin wordt wereldwijd door miljoenen websitebeheerders gebruikt om een Facebook-pagina te promoten. Bezoekers kunnen met een druk op de knop de pagina liken.Klantenservice is belangrijk

25/10/2014     Design

Als Digital Agency hebben wij ervaren dat de verkoop van producten verder gaat dan alleen de “sale”. Je klanten meer kwaliteit en een betere service verlenen maken direct het verschil met de concurrentie en is een zeer eenvoudige manier om je te onderscheiden van de massa. Volgens een laatste studie naar internet providers veranderde 62% van de consumenten van hun netwerk provider door hun slechte ervaringen met de klantenservice.Nieuw: Vine camera applicatie
Nieuw: Vine camera applicatie

24/08/2014     Design

Maak video opnames, importeer, bewerk en deel je nieuwe video.
Elke dag openen miljoenen mensen Vine om herinneringen te delen van je leukste moment. Vandaag heeft Vine een nieuwe camera future die je volledige creatieve vrijheid verschaft om een ​​online video te creëren en te delen op Vine.

Facebook verbiedt Like & Win

17/08/2014     Design

Like & Win acties op Facebook zijn definitief voorbij, want Facebook gaat liever voor betaalde campagnes op haar platform.

“You must not incentivize people to use social plugins or to like a Page. This includes offering rewards, or gating apps or app content based on whether or not a person has liked a Page. It remains acceptable to incentivize people to login to your app, checkin at a place or enter a promotion on your app’s Page”.

Facebook verbiedt Like & Win acties.

Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands