Xtra Digital Logo

XTRA UPDATES

ShapeCare.be op TV!
ShapeCare.be op TV!

03/10/2014     Leisure

Alice Meeusen van het schoonheidsinstituut ShapeCare uit Kalmthout verraste met haar kookkunsten in het VT4 programma ‘Komen eten’! Deze gecertificeerd Dermalogica Expert runt sinds 2013 haar eigen skin care center Shapecare, waar zij succesvol gezichtsbehandelingen en huidadvies geeft. We zijn enorm trots op de manier waarop zij haar Dermalogica skin care center op de kaart zet en vinden het leuk om haar passie voor zowel het koken als de huidverzorging terug te zien op televisie!Facebook App voor mobiel

20/07/2014     Design / Leisure

Facebook heeft een nieuwe tool om Facebook advertenties te beheren op mobiele apparaten. Met behulp van Facebook  (iOS, Android en mobiele sites) apps kunnen online marketeers nu hun campagnes pauzeren of hervatten. Budgetten en planningen bewerken. Nieuwe campagnes direct online bekijken en reageren op waarschuwingen.Facebook App voor mobiel adverteren.
Nieuw Twitter Analytics.
Nieuw Twitter Analytics.

20/07/2014     Design / Leisure

Nieuw: Twitter introduceert Organic Tweet Analytics: "Voor de eerste keer, kunnen adverteerders zien hoe vaak gebruikers hebben gekeken en klikken op organische Tweets, zodat ze hun content strategie effectiever kunnen optimaliseren.

Twitter Ads kan u helpen om uw berichten en aanbod duidelijker te laten opvallen. De meest succesvolle adverteerders zijn degenen die sterk aanwezig zijn op Twitter. Met Promoted Tweets, ofwel afgestemde  Tweets die zijn gericht op een specifieke doelgroepen.Meeste online aankopen in Benelux

16/05/2014     Leisure

De meeste aankopen in de Benelux worden gedaan met behulp van een iPad of iPhone (Zanox Mobile Performance Barometer 2013).  De omzet van mobiele online verkopen is in 2013 met 14 procent gestegen ten opzichte van 2012. Tevens is er een groei van 119 procent van het aantal transacties.  
Meeste online aankopen in Benelux met iPad en iPhone
2015: Meer digitale winkels dan fysieke winkels
2015: Meer digitale winkels dan

02/05/2014     Leisure

Het aantal webwinkels in Nederland groeit explosief. Het aantal webwinkels is in 2013 met 31% gestegen tot 59.230. Onderzoek van Casengo wijst uit dat er met deze huidige trend in 2015 meer online winkels zullen zijn dan fysieke winkels.

Google koppelt AdWords aan verkopen

18/04/2014     Leisure

Google is in Amerika aan het experimenteren met het online volgen van klanten in de fysieke winkel, om zo AdWords prestaties direct te kunnen koppelen aan fysieke winkelaankopen.

Google koppelt AdWords aan verkopen in fysieke winkel

Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands