Xtra Digital Logo

XTRA UPDATES

Haceka

13/04/2019     Development / Design / Retail

Voor Haceka gaat Xtra een nieuwe webapplicatie bouwen voor de mooiste accessoires in badkamer en het toilet. Haceka is totaalleverancier van badkamermeubels, badkamer accessoires en design radiatoren in verschillende designs.Google verandert zoek formule.

09/08/2014     Retail

Websites die het https-protocol gebruiken, worden door Google bevoordeeld in het rangschikken van zoekresultaten.

Als een website gebruik maakt van Secure Sockets Layers (SSL) en een url heeft die begint met https (hypertext transfer protocol secure), dan zal Google die website voortaan bevoordelen om hoger in de zoekresultaten te verschijnen. Het gebruik van https is met andere woorden een volwaardig onderdeel geworden van het algoritme waarmee Google de zoekresultaten filtert en rangschikt. Dat heeft Google zelf bekend gemaakt in een blogpost.Google verandert zoek formule.
De mobiele beleving
De mobiele beleving

01/10/2013     Retail / Social media

Een gebruiker heeft op een mobiele website een heel andere beleving dan achter een PC of tablet. Een mobiele gebruiker is vaak onderweg en moet snel de juiste informatie tot zich kunnen nemen. Snel iets kunnen zoeken naar nieuwe producten, aanbiedingen, video bekijken, check-in, go places, coupons, etc.

Zoekmachine vriendelijk!

18/09/2013     Retail / Social media / Leisure

De structuur van een responsive website maakt het voor zoekmachines makkelijker om de site te indexeren. Met responsieve design kunt u namelijk met 1 CMS werken waarbij alle content kan worden getoond op de diverse applicaties.

 Zoekmachine vriendelijk!
XTRA RESPONSIVE WEB DESIGN
XTRA RESPONSIVE WEB DESIGN

05/09/2013     Automotive / Retail

Responsive design wordt volgens velen de toekomst van het web. Een website met een responsive design is een website die zich automatisch aanpast aan de PC, tablet of mobiel. Je ziet dat de layout van de website zich continu aanpast aan de schermgrootte. Zowel met een smartphone als met een brede laptop zie je dezelfde website. Ook deze website van Xtra Digital Agency is responsive; probeer het maar eens uit!

Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands