Xtra Digital Logo

XTRA UPDATES

Nieuw algoritme Instagram

20/03/2016     Social media


Instagram introduceert een nieuw algoritme waarbij de ‘beste’ berichten het eerst worden getoond.
Dit nieuwe Instagram algoritme verschuift de volgorde van de foto's en video's in je feed "op basis van interesse, inhoud, je relatie met de persoon die de post verzorgt en de actualiteit van de post.”
B2B-marketeers gaan meer met mobiel

25/10/2014     Social media

B2B-marketeers gaan de komende maanden meer geld uitgeven aan mobiele marketing. De uitgaven gaan met 11 procent omhoog.  De meeste problemen hebben B2B-marketeers met marketingsoftware. Deze programma’s ontberen geavanceerde mogelijkheden of integreren slecht met bestaande oplossingen.

Ook is er nog steeds onvoldoende kennis van de markt. Als gevolg daarvan denkt vijftien procent dat mobiele marketing niet effectief is. Native advertising heeft de aandacht van veel B2B-marketeers. Meer dan de helft denkt daarvan gebruik te gaan maken. Banners blijven populair, net als video advertenties.

Google+
Google+

26/12/2013     Social media

Google+ is niet cool als sociaal netwerk ... maar Google+ blijft hot mede het feit dat Google zich hier op blijft focussen. Google+ wordt steeds meer geïntegreerd met andere Google-producten en diensten: Pagina's worden geïntegreerd in de zoekresultaten, je content kan worden gedeeld waarbij je auteur blijft. YouTube wordt geïntegreerd en de lokale zoekresultaten worden gerund door Google+. Het belang van dit netwerk wordt steeds groter in het umfeld van internet marketing dat verder gaat dan alleen social media. Ga dus op Google+ mocht je daarop nog niet acteren!

HOT: Content marketing

26/12/2013     Social media

De term content marketing is misschien al teveel gebruikt. Echter, de trend voor 2014 is dat merken hun eigen online uitgevers worden, publicaties en verhalen over hun merken, producten en diensten zelf gaan initiëren. Een strategie die ook een sterke return on investment kent door dat alles meetbaar is op het internet als bij sociale media.

HOT: Content marketing
De mobiele beleving
De mobiele beleving

01/10/2013     Retail / Social media

Een gebruiker heeft op een mobiele website een heel andere beleving dan achter een PC of tablet. Een mobiele gebruiker is vaak onderweg en moet snel de juiste informatie tot zich kunnen nemen. Snel iets kunnen zoeken naar nieuwe producten, aanbiedingen, video bekijken, check-in, go places, coupons, etc.

Zoekmachine vriendelijk!

18/09/2013     Retail / Social media / Leisure

De structuur van een responsive website maakt het voor zoekmachines makkelijker om de site te indexeren. Met responsieve design kunt u namelijk met 1 CMS werken waarbij alle content kan worden getoond op de diverse applicaties.

 Zoekmachine vriendelijk!

Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands