Xtra Digital Logo

ONLINE MARKETING

Om de juiste doelgroep te bereiken...

ONLINE MARKETING BUREAU

Door de toenemende digitalisering en de opkomst van social media is online marketing voor elk bedrijf of instelling een must om succesvol te kunnen zijn.
Xtra Digital Agency is ruim 17 jaar actief op het gebied van online marketing in de Benelux en heeft een rijke historie als reclamebureau en internetbureau.

ONLINE MARKETING STRATEGIE?

Trek nieuwe klanten aan door uw online imago en naamsbekendheid te vergroten. Met het genereren van nieuwe en innovatieve ideeën. Met acties en online marketing campagnes. Met een duidelijk productaanbod afgestemd op de online vraag.

Echter, online marketing begint met een goed vindbare responsieve website of webshop. Met relevante content, duidelijke structuur en interactief design die de bezoeker meeneemt door de site, zoals een klant een bepaalde routing in een winkel of supermarkt zou moeten volgen. Met duidelijke call to actions.

UITGANGSPUNTEN STRATEGIE:

- Het verzamelen van de juiste verkeer (zoekmachine marketing);
- Zorgen voor dat de kopers blijven en kopen (interactive design, webdesign, webbouw en ontwikkeling);
- Het vastleggen van de verkoop en up sell (omzet monitoren en optimaliseren);
- Database management.


ZOEKMACHINE MARKETING BUREAU.

Een website ontwikkelen is meer dan alleen het creëren van een mooie visual. Het gaat om imago, innovatie en klantbeleving. Zaken die Xtra als full service internetbureau nauw ter harte neemt om voor haar opdrachtgevers meer online succes te genereren. Enerzijds door vindbare sites te maken, waarbij de aandacht maximaal uitgaat om van bezoekers klanten te maken. En anderzijds door met bestaande klanten interacties op te bouwen voor terugkerend bezoek en meer omzet.

Zoekmachine optimalisatie is hierbij belangrijk, als u niet vindbaar bent zal er niet over uw merk, product of dienst worden gesproken en zal er weinig worden verkocht. Iedereen heeft behoefte aan online marketing, zeker in het tijdperk van de Google economie. Het ontwerpen van een bekroonde website is dus niet genoeg! Uw site moet bekend worden gemaakt c,q de potentiële kopers zullen moeten weten dat u website bestaat!

De online marketing optimalisatie en diensten van Xtra Digital Agency omvat de integratie van gericht verkeer en het inzetten van verleidingstechnieken / tactieken die essentieel zijn voor het succes van uw website of webshop. Wat moet online marketing voor u doen? Inventariseer uw statistieken, concurrentie en omschrijf uw doelgroep(en).


ONLINE MARKETING TOOLS

Commercieel succes bereikt u door, online marketing optimalisatie via webdesign, zoekmachine adverteren, pay-per-click, display advertising, zoekmachine optimalisatie, Seo content, seo copywriting, Google analytics, Google webmaster tools, conversie optimalisatie, linkbuilding en de inzet van social media. Zie ook online adverteren.


SOCIAL MEDIA MARKETING EN CONTENTBEHEER.

De specialisten van Xtra Digital Agency helpen marketeers om de consument op een nieuwe manier te bereiken. Voor een vast bedrag per maand realiseert Xtra uw social media campagne, waarbij ook de content voor u wordt beheerd.
Een unieke service waarbij ook de diverse designs voor u worden ontwikkeld en toegepast. Hierbij kunt u denken aan online media zoals  Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Pinterest en Instagram.

 

Tip: vraag de online brochure SEO aan!

Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands