Xtra Digital Logo

SOCIAL MEDIA BUREAU

2,1 Miljoen likes in 3 dagen voor de Pietitie; zwarte piet moet blijven.

SOCIAL MEDIA EXPERT.

Onze naam als social mediabureau werd wereldwijd bekend door de Zwarte Piet Pietitie, waarbij in 3 dagen 2,1 miljoen likes werden opgehaald en ons bureau de landelijke televisie haalde in Nederland, Belgie en zelfs de CNN een reportage heeft gemaakt voor de Amerikaanse televisie.

Social media marketing

Door de inzet van social media marketing krijgen bedrijven en instelingen meer aandacht. Social media ondersteunt hierbij ook de (seo) optimalisatie van uw website en/of webshop voor het bouwen van links.

Xtra heeft nu dankzij haar jarenlang expertise op het gebied van social media directe lijnen met Facebook in Londen en LinkedIn in Dublin. Xtra Digital Agency is dan ook uitgegroeid tot een expert op het gebied van social media door haar jarenlange ervaring en behaalde successen.

De specialisten van Xtra Digital Agency helpen marketeers om klanten op een nieuwe manier te bereiken. Steeds vaker worden social media campagnes ingezet, die worden ‘getarged’ op specifieke doelgroepen en die leiden naar interacties en meer verkopen.

Social media strategie

Het maken van een sociale media strategie is part of the job. Met welke tone of voice gaan we de campagne starten, welke sociale media platformen worden er ingezet, welke doelstellingen moeten er worden gerealiseerd en hoe gaan we de ROI bepalen? Wat wordt het vertrekpunt (R&D, reputatie- management, naamsbekendheid & imago, after sales)? Of wilt u nieuwe leads of direct verkoop genereren? Wat doet de concurrent op dit moment? Welk imago wilt u bereiken? Loyaliteit? Xtra helpt u op weg met de juiste strategie waarbij uw investering ook een return of investment gaan opleveren.

Social media management

Social media gaat uiteindelijk om strategie, visie en de te realiseren doelstellingen. De visuele- en tekstuele content waarmee u de conversaties aanzwengelt en in leven houdt. Dat zorgt voor interacties met uw klanten. Xtra stelt hierbij een jaarplan op en bepaalt samen met u welke content geplaatst wordt en welke events hierbij belangrijk kunnen zijn.

Social media manager

Social sharing is een vak op zich en steeds meer bedrijven gaan hun social media uitbesteden, want om effectief de social platforms te beheren is al snel een social media manager noodzakelijk.
Echter, voor social media management heeft u ook een copywriter een designer, fotograaf en een video maker nodig. Bij Xtra Digital kunt u al uw social media ook uitbesteden.

Social media uitbesteden?

Voor een vast bedrag per maand realiseert Xtra uw social media campagne, waarbij de content voor u wordt beheerd. Een unieke service waarbij diverse designs voor u worden ontwikkeld en toegepast. Hierbij kunt u denken aan Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest,  YouTube, Instagram en Google+. Xtra gaat de interacties aan met de fans en zorgt voor het juiste imago en beleving.

Xtra weet als geen ander betrokkenheid, interacties  en inhoud te creëren met tools en apps die nodig zijn om een merk succesvol te promoten. Het beheer van de sociale media platformen is een full-time baan. Fans komen met bepaalde verwachtingen over uw bedrijf, merk, product of dienst, delen posts, hebben vragen en antwoorden nodig.

Social media consultant

Voor u is het van groot belang om via de social media kanalen uw content te verspreiden en bereikbaar te zijn voor uw klanten en prospects. Social content levert u effectief resultaten op: het branden van uw merk, klantenbinding en het genereren van leads. Bel vandaag nog met een consultant van Xtra Digital Agency voor een vrijblijvend advies. Tel.: 076 7676305

De voordelen:

- Faciliteren van wedstrijden en Like acties
- Social media aanbiedingen en advertenties
- Toegang tot uitgebreide rapportages
- Optimale inrichting voor social platformen

- Video marketing en video-commercials
- Facebook apps
VRAAG DIRECT UW BROCHURE AAN