Xtra Digital Logo


VACATURE DTP

Vacature Allround Webdeveloper

Xtra Digital Agency creëert interactiviteit op het web, mobiel en de fysieke wereld. Wij geloven dat het internet een verlengstuk is van ons dagelijks leven. Onze missie is om onze opdrachtgevers KING van de digitale wereld te maken. Hiervoor zoeken wij een King als Webdeveloper M/V.

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Als allround webdeveloper ben jij werkzaam in een jong en gedreven team, waarbinnen je eerst de gebruikte technische omgeving leert kennen. Van daaruit zal je al snel operationeel ingezet worden, afwisselend zelfstandig en in teamverband. De werkzaamheden variëren van het omzetten van een ontwerp naar een werkzame website of shop, voor een breed scala aan devices, het uitwerken van maatwerkmodules en ontwikkelen van (eenvoudige) webapplicaties. Daarnaast kijk jij altijd uit naar verbetering en nieuwe kansen voor onze klanten.

Wij zijn op zoek naar een echte duizendpoot die er plezier aan beleeft in alle disciplines van het developersvak te excelleren. Ben jij die duizendpoot? Dan kom je te werken in een informele omgeving waar altijd plek is voor jouw (creatieve) inbreng en een lolletje. In ons kleine team is genoeg kennis aanwezig om je als developer aan op te trekken en we zijn benieuwd wat wij van jou kunnen leren...

EISEN VOOR SUCCES IN DE DIGITALE WERELD VAN XTRA.

- Minimaal MBO niveau 4 in de juiste richting ofwel HBO denk- en werkniveau vanuit informatica of aangrenzende studierichting.
- Ervaring met PHP (OO) en MySQL.
- Goede kennis van HTML, CSS en Javascript (jQuery).
- Pro actieve houding en groot verantwoordelijkheidsgevoel.
- Communicatief sterk en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband mooie PHP oplossingen uit te werken.

+ Conceptueel denken
+ Initiatief nemen
+ Stressbestendig

XTRA AANBOD

- Salaris marktconform naar ervaring
- Full time dienstverband
- 23 vakantiedagen
- Reiskostenvergoeding
- Gezellige vrijdagmiddag borrels
- Leerzame en flexibele werkomgeving

CONTACT VOOR MEER PERSOONLIJK SUCES.

Interesse? Stuur dan een mail met motivatie en CV aan chris@xtraprofs.nl
of bel voor een afpraak. T. 0165 - 523 523

Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands