Xtra Digital Logo

ZOEKMACHINE MARKETING BUREAU

Maak een afspraak met een SEO expert!

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE.

Xtra Digital Agency is een SEO expert van naam en faam. In 2012 werd de site van flexibility.nl uitgeroepen als de best vindbare en gebruiksvriendelijke website voor detachering in Nederland.
Ook online shops vonden hun weg naar de eerste pagina van Google.

Onze SEO team bestaat dan ook uit copywriters, bouwers van links, web analytics experts, ontwerpers en ontwikkelaars, die er samen voor zorgen dat de websites van onze klanten volledig  worden geoptimaliseerd voor de belangrijkste zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie gaat veel verder dan alleen het plaatsen van meta-tags op websites. Als eerste dienen er zeer doelgerichte zoekwoorden te worden geselecteerd waarmee de site op pagina 1 dient te komen. Het maken van een keyword lijst is dan ook de eerste stap, waarbij ook gerelateerde en commerciële keywords worden verzameld. Daarbij wordt ook de concurrentie geïnventariseerd en de techniek van de gehele website doorlopen in Google webmaster tools. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de informatie die Google verstrekt.

Website optimalisatie van de content is de 2e zeer belangrijke stap waarbij op een natuurlijke manier de bezoeker moet worden overtuigd van uw merk, product of dienst. Enerzijds door een goed verhaal en anderzijds door de bezoeker (en de zoekmachine) op een juiste manier door de informatie te navigeren. Zeer belangrijk is ook de snelheid van de site. Een bezoeker en ook de zoekmachines vinden het niet leuk om lang te moeten wachten op zoekresultaten.

SAMENWERKING MET 100 SEO VETERANEN
Het algoritme van Google rangschikt uw website op 300+ indicatoren. Uit gedeelde ervaring met 100 SEO specialisten waarmee we nauw samen werken over de gehele wereld, weten we welke SEO werkzaamheden het snelst werken. Hier ligt dan ook de focus op. Doelstelling hierbij  is om het verkeer vanuit organische zoekresultaten te verbeteren en uw site een hogere ranking te geven.

SEO werkzaamheden zijn arbeidsintensief, vragen om specifieke software, kennis van seo copywriting en webtechniek. Nadat de site is geoptimaliseerd is het belangrijk de conversie te verhogen. Hierdoor kunt u uw inkomsten verhogen en de online reclamekosten verminderen.
 Indien nodig zorgen wij voor een nieuw pagina ontwerp, testen en optimaliseren wij de conversie pagina om de hoogst mogelijke resultaat voor u te realiseren.

Bij SEO is ook de component sociale media belangrijk. Sociale backlinks, Facebook likes zijn voor de ranking namelijk belangrijke indicatoren, ofwel hoe populair is uw site? Daarnaast kunnen berichten en video's snel online worden gedeeld.

MAAK EEN SEO AFSPRAAK VOOR MEER SUCCES.
Maak vandaag nog een afspraak met het Zoekmachine optimalisatie bureau. Onze SEO consultants testen vooraf uw site en komen met een gedegen advies. Mail uw webadres /url naar agency@xtradigital.com en wij nemen dan contact met u op.
VRAAG DIRECT UW BROCHURE AAN

Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands