Xtra Digital Logo

EVERYBODY NEEDS A LITTLE SEO

If you are not searchable, you won’t be found

SEO: Website optimalisatie

Xtra is al 15 jaar actief op het gebied van SEO voor B2C en B2B, zowel regionaal, landelijk als Europees en internationaal. Onze methoden bestaan uit research, online marketing, strategie, techniek, content beheer, copywriting, statistieken, analyses en optimalisaties.

ONLINE MARKETING AANBEVELING

Als zoekmachine marketingbureau doen een uitgebreide analyse van de online markt met betrekking tot uw dienst of product in relatie met uw productaanbod of dienst van uw huidige internet activiteiten. De resultaten en adviezen die daar uit voortkomen ontvangt u in een online marketing aanbeveling.

BETERE VINDBAARHEID IS MEER TRAFFIC!

Hierin staat een duidelijk en concreet plan om de concurrentiepositie van uw website te verbeteren en te optimaliseren voor een betere vindbaarheid op bepaalde keywords. Naast de te nemen stappen krijgt u per kwartaal een uitvoerige rapportage. Xtra werkt volgens de basisprincipes van Google en gebruikt ook de Google webmaster hulpprogramma’s en linkbuilding.

CONTENT EN SEO OPTIMALISATIE,

Bij zoekmachine en seo optimalisatie is het van cruciaal belang dat u content marketing toe gaat passen op uw eigen website, blog of gaat delen met andere sites. Xtra is gespecialiseerd in het maken van het juiste content met een gewogen zoekwoorden percentage en weet welke zoekwoorden de bezoeker naar uw bedrijf product of dienst dirigeert.

Content marketing is King en Xtra Digital Agency helpt u bij het maken van content die innemend is, gemakkelijk wordt gedeeld en gesocialiseerd. Hierbij kunt u naast het maken van content met relevante keywords ook denken aan de inzet van video, animatie en fotografie met als doel: Bestaande klanten binden. Nieuwe klanten vinden.

SEO CONSULTING / SEO SPECIALIST

U kunt ook een SEO specialist voor een bepaalde tijd inhuren om uw team te trainen en uw site(s) te optimaliseren. Voor meer informatie vraagt u de SEO brochure aan!

VRAAG DIRECT UW BROCHURE AAN